Thursday, January 20, 2011

Anak , Isteri depan mata tapi....

mata tengok pompuan lain , pernah alami situasi ni tak..?


Sangat rasa terjengkel anak dah berderet deret lepas tu tgk pompuan lain mcm nak telan

benda ni berlaku pagi tadi masa membeli bekpest ekceli banyak kali dah..bila pakcik ni dok tengok tengok aku..aku tengok dia balik,lepas tu  mata dia berkalih ke anak makcik kedai tu  yg sedang menyenduk nasi lemak
eee siap telan air liur lagi 
gila!!!
 

buat aku tambah terjengkel bila anak anak dia yg masih kecik mengerunyut gerunyut main kat sekeliling kedai usik orang sana usik orang ni

bini dia pulak bukan nak marah laki dia kita pulak yg dijelingnya...

*tepuk dahi *

5 tengah salin resipi:

Fariq said...

erk.. camtu pon ade gak ea.. kalo nmpk laki camtu cucuk je mata dia,, ngeh..

*tak sangka blog saya ada silent reader,, btw,, improvekan style berblogging,, sama2 kita maju..

yahti said...

tak cukup makan tu..asyik menu sama aje

Nurul Baiti said...

fariq :thankx d de advise *segan pulak*
mak: yer ah tu :P

Linda Kamal said...

errrr. kurang asammm! penah nampak kejadian macam ni sebab my fren kene. mata pakcik tua gatal ganyut tu stare kat body my fen kottt. and it was obvious. haihh. memalukan diri sendiri jekkk.

Nurul Baiti said...

memang geram pun..kot nak kata sebab pakai ketat2 tak jugak perempun berbaju krung pun kena tengok mcm nak telan jugak..mmg dasar gatai kot..dah ada wife tak sedar2 lg hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Notes from Nurul Baiti. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver