Tuesday, February 15, 2011

Perempuan mudah terasa bila....


bergurau tak kena "timing"

bersembang dgn lelaki kawan yang suka lepas cakap.

dapat soalan pemes yg berbentuk peribadi such as "bila nak kawen" or "eh ko dah kawenkan" dan "anak dah berapa" T_T *sensitip tau dak*

secara tiba2 mesraaaaaaaa la sangat lepas tu tetiba menjadi bisu.lepas tu bila nak sembang balik claim kita ni sombong .

tidak menepati janji.dah elok2 janji nak outing tetiba rasa segan la ada problem la ke saje nak bagi gegirl malu kan? baik tak payah ajak keluarkan?sangat terasa okey..!!
boboy : jom keluar  gegirl :oh yeah  boboy:tak jadi la gegirl : T_T


secara tiba2 (again) tak kenal rapat mana pun nak tegur2 itu ini.lepas tu nak naik angin suka ati nak tenking marah2 orang.


4 tengah salin resipi:

::FAIZ FARISH:: said...

panda panda

Nurul Baiti said...

(^_^)y

CeKeLat mAniS said...

i loike entri nih...hehe

Nurul Baiti said...

hihihi(^^,)
perempuan biasa la sensitip ekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Notes from Nurul Baiti. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver