Friday, March 4, 2011

Terasa Hati La Pulak...

Bukan sengaja nak terasa hati tapi.. kenapa wish birthday orang lambat sgt :(

Dah tu dia jarang on9 (walaupun bole sms) lambat pulak reply orang chat.
Jenuh orang tunggu lengit sangat~!..rupanya tgh bz menenangkan kawan yg ada problem.

Kenapa la tak bgtau awal2..yg orang pun kenapa la duk menunggu dia reply walhal ada jugak chat ngn orang lain..lepas tu terus off macam tu je..lg sekali nak terasa hati *gedik eh*.Orang pun dan2 le nak off9  masuk bilik dalam keadaan yg merenkam..

Masa nak pejam mata ketat2 tit tit sms bunyi.Dia yg sms lega sgt :P say sorry (^^,)

Tetiba tadi masa petang rasa bersalah sebab buat mcm tu .Hmm nak buat macamana dah jenis mengada cepat  terasa.Lepas ni nak try ubah sikit perangai mengada cepat terasa ni.(InsyaALLAH)

**
conteng tapak tangan
umur hang dah 27 tahun kan awatnyer hang gedik sgt perangai macam 17 tahun nih (T_T)
baiklah ubah perangai sila  (T_T)

3 tengah salin resipi:

CeKeLat mAniS said...

mengada2 tok org2 'tertentu' tu WAJIB..!!hehehe..

Nurul Baiti said...

ekeke haruslah v(^_^)

iSma r0zaity (^_^) said...

hahahaha...klakar la kak (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © Notes from Nurul Baiti. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver